Best Reseller Pakketten

 

Waarom kiezen voor een reseller pakket van Thuis Hosting ?

Thuis Hosting bied verschillende Reseller pakketten aan tegen een laag tarief per maand. Wij doen niet aan beperkingen en aan kleine lettertjes. Wat je ziet is wat je krijgt.

Kan ik mijn reseller op elk moment upgraden ?

Bij Thuis Hosting hoeft u niet gelijk groot in te kopen, heeft u een klein pakket nodig dan besteld u een klein pakket. U kunt op elk gewenst moment uw reseller pakket upgraden naar een hoger pakket.

99.99% uptime garantie

Wij garanderen u een up time garantie van 99.99% en mocht er toch dan ooit iets voorkomen of gebeuren dan krijgt u een vergoeding van de uren die u geen gebruik heeft kunnen maken van uw dienst. Deze vergoedingen worden uitgekeerd in uw klanten account en worden niet uitbetaald in tegoeden op rekening.

Hoelang duurt het voordat mijn pakket er is ?

Alle resellers die u besteld bij Thuis Hosting zullen per direct worden opgeleverd. Hierdoor kunt u gelijk aan de slag met uw reseller pakket. Het kan voorkomen dat het iets wat langer duurt maar dan wordt u hiervan op de hoogte gesteld.

Geen verborgen kosten ?

Thuis Hosting heeft voor zijn reseller pakketten geen verborgen kosten. Wat u ziet is wat u krijgt.

Kan ik mijn pakket op elk gewenst moment opzeggen ?

Alle diensten van Thuis Hosting zijn Maandelijks opzegbaar. Houd wel rekening met een opzegtermijn van 1 Maand. Dus wilt u stoppen per 25 mei 2019 zeg uw pakket dan op in April voor de 25ste.

resellers

Reseller Pakketten

Visichat Reseller

Per Maand Prijs

Vanaf €29,95/ month

Webhosting Reseller

Per Maand Prijs

Vanaf €12,95/month

Centovacast Reseller

Per Maand Prijs

Vanaf €25,00/month

Wholesale Centovacast Reseller

Per Maand Prijs

Vanaf €29,95/month

Castcontrol Reseller

Per Maand Prijs

Vanaf €25,00/ month

EverestCast Reseller

Per Maand Prijs

vanaf €12.95/ month

Begin vandaag met bouwen van uw nieuwe website !!!

Begin vandaag nog met het bouwen van uw eigen website, wij bieden u een handige drag en drop website builder waarmee u in een paar stappen uw website kunt maken.