Visichat Emoticon pakketten

 

Waarom kiezen voor de visichat van Thuis Hosting ?

Wij bieden GChats VisiChat Hosting met volledig beveiligd beheerderspaneel en onbeperkte gebruikers. Onze Pakketten omvatten maximaal 480 GBPS Anti-DDOS-bescherming, onbeperkte limiet voor gebruikers, gratis SSL-certificaat.

wat kan ik nog meer met de visichat 3.1.0 ?

U heeft met de visichat 3.1.0 alles in eigen beheer, u bepaald zelf wat er wel of niet gebeurt in uw chat. U kunt aangepaste thema’s uploaden & smileys via beheerderspaneel.

Uw visichat 3.1.0 is gratis beveiligd

Uw visichat is gratis extra beveiligd voor DDOS aanvallen en hackers. Maar ook heeft elke chat een standaard SSL certificaat.

Wat kan ik aan extra’s in mijn chat plaatsen ?

De visichat 3.1.0 kunt u helemaal naar eigen wens inrichten, het is mogelijk om een radioplayer in uw chat te plaatsen. Maar ook is het mogelijk om de template en smileys te veranderen, er kunnen spelletjes in gezet worden een chat robot maar ook de trivia Bot. U leest het goed, genoeg opties voor deze geweldige chat.

Chat kortingen

Bij onze maandelijkse chats betaald u gewoon het standaard tarief. Hoe langer u de chat afneemt hoe meer korting u kunt krijgen. Tot een maximale van 2 maanden gratis chat bij een jaar pakket.

Op wat voor een server draait de visichat chats ?

Onze visichat chats draaien op een Dedicated server, hierdoor zijn de chats heel erg stabiel en zult u geen problemen ervaren met onze visichat chats.

Kan ik een demo chat van jullie inzien voordat ik de visichat aanschaf ?

Ja u kunt een demo chat bekijken door rechts onderin te klikken op visichat demo chatroom. Ook hebben wij een demo van de admin panel deze kunt u ook bekijken door op Visichat demo admin panel te klikken. kunt u niet inloggen in de demo admin gedeelte neemt u dan even contact met ons op dan zullen wij zorgen dat u met de demo gegevens weer kunt inloggen om de visichat demo te bekijken.

  • visichat
  • visichat admin
  • visichat admin
  • chat65
  • chat3
  • chat2

Neem een kijkje in onze demo van de visichat. 

Admin Panel: User: demo Pass: demo

Visichat Emoticon Pakketten Pakketten

Smiley Pakket 1

Smiley Pakket 2

Smiley Pakket 3

Smiley1
Smiley2
Smiley3

Smiley pakket 4

Smiley Pakket 5

Smiley Pakket 6

Smiley4
smiley5
smiley6

Smiley Pakket 7

Smiley Pakket 8

Smiley Pakket 9

Smiley7
smiley10
smiley11

Smiley Pakket 10

Smiley Pakket 11

Smiley Pakket 12

smiley12
smiley17
smiley13

Begin vandaag met bouwen van uw nieuwe website !!!

Begin vandaag nog met het bouwen van uw eigen website, wij bieden u een handige drag en drop website builder waarmee u in een paar stappen uw website kunt maken.